lørdag 17. april 2010

Russ i USA!

Nå er jeg i Dallas på grunn av Chads volleyballturnering! Mens han speller, drar vi rundt omkring for å titte litt. Nå skal vi først og fremst til en høyskole i området som visst skal være veldig stilig. Og så til det stedet der John F. Kennedy ble skutt.

I går da jeg og Chad kjørte inn på skoleområdet og til parkeringa, fant vi kjapt ut at ikke alt var som det skulle. EN mengde biler hadde parkert på tvers av plassene og tatt tre eller to plasser hver! I går var nemlig de kalte "Narrestreksdagen" som rett og slett er russefeiringa vår sammenkrølla til én dag. De hadde nemlig sovet over på skolen den natta, og ikke nok med at bilene tok opp så mye plass, men de hadde så klart vannpistoler og vannkanoner, de hadde stelt opp alle bord og stoler i gangene foran skapa våre og hengt på strips på skapa sånn at vi ikke fikk dem opp. Det var også "Keep Out"-plast OVERALT i skolegården og bilder av russen med "The Sen10rs are watching YOU" stående under. De hadde også på en eller merkelig og uforklarlig grunn fått inn en bil inn i skolegården (som er inngjerda bortsett fra éi smal grind), og enda mer uforklarlig var den store bilen de hadde fått opp på sena! For under morgenmøte vi har hver morgen etter første time, trakk de nemlig brått seneteppet fra og begynte å spelle musikk fra anlegget mens de hoppa ut fra bilen med vannkanoner... Og så klart reiste resten av russen seg opp som satt i salen og spylte også!

Russefeiringa her er ikke fyll og tarveligheter, som hjemme... men på en side er alle fire åra på høyskolen her i USA ren fyll...

Uansett når skal vi på det mamma ville kalt "saitsing!"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar